110223

Jag känner mig ovanligt pigg idag efter att ha gått stängning till 02. Hundarna ville upp 07, som vanligt, så det var bara att pallra sig upp och efter det blev det några timmar i soffan framför nyhetsmorgon samt prat med Sandra i 40 min. Imorgon ska vi träffas och luncha, nice! Hon är så duktig som pluggar högskola samt tränar som en galning - jag vill också! Längtar tills gymnasiet är slut bara för att få börja på Mälardalens. Jag längtar till och med till att börja pendla, hur knäppt är inte det?

Just nu sitter jag med Make Up Stores Mudmask som är helt knallblå. Huden blir helt knäpp av allt hamburgerflott och konstant stress och eftersom jag har en sådan snäll mamma så fick jag både mudmask och fuktmask av henne i julklapp. Jag fick en mask av Kenny från Dermalogica också men den är så groteskt dyr så jag snålar som tusan med den.

Idag har jag som mål att bli klar med sista religionsuppgiften och om jag får lite tid över ska jag läsa lite NK! Nu måste jag dra igång, bye!


jag saknar sommaren! (och att vara slingad, redan trött på brunt, men det pratar vi inte högt om...)


en tur till sthlm

Idag blev det en spontantur (& retur) till Sthlm. Jag och sis snackade ihop oss runt halv 10 och tåget gick 10 över. Det slutade med att vi spurtade upp på perrongen när tåget rullade in, i panik började vi slå på atomaten där man köper biljetter tills vi gav upp. Atomatjäveln funkade inte och där stod vi och funderade på om vi skulle planka eller hålla oss till Enköping. I sista stund, efter lite flörtande med tågkonduktören, så fick vi åka med. Tanken med att åka till Sthlm var att P skulle köpa löshår vilket sket sig då det inte fanns rött löshår. Eh, okej? Vi drog tillbaka till centralen för att köpa biljetter hem vilket inte heller gick bra då det stod "köpet har avslutats. Pengarna kommer att debiteras från detta konto" utan att det kom några biljetter. Och där stod vi, igen och ville bara slå på den där jävla atomaten. Vi kom hem, tillslut, och kunde konstatera att vi betalat 120 + 107 kronor för att åka till Sthlm och käka donken samt komma överrens om att det är sådana här spontana saker som får livet värt att leva.


sportlov!

Idag är det första dagen på sportlovet! Känner att jag är värd det efter helgens slit. Imorgon drar det igång igen, 16 - 02 tis, ons, torsd och sedan ett glidarpass 14 - 19 på fredag. Vaknade redan klockan 6 imorse men låg kvar till 8 då hundarna ville gå ut i snöstormen. Nu ligger Dalton på fönsterbrädan och man kan se hur hans päls flyger runt från ångorna av värmen. Fönsterbrädan har blivit hans nya favoritplats medans Cossi helst gräver ner sig bakom soffkudden. 

Är det bara jag som tycker att februari har rullat förbi sjukt snabbt? Ska livet fortsätta så här? Månader och dagar som bara flyger förbi? Dags att börja ta vara lite på livet, tror jag. 

Nu ska jag fortsätta med att försöka få liv i syrran! Vi höres.


miss stone heart

Idag har det varit en lugn dag i skolan. Dans 9 - 12, två timmars håla och sedan en lektion. Man är dum som inte utnyttjar hålorna bättre än vad man faktiskt gör - istället för att sitta och prata om den kommande studentkryssningen så hade jag kunnat fixa en massa arbeten som jag istället måste fixa med nu.

Ikväll blir det en fika med Linda på Wickmans. Det är helt sjukt att det faktiskt är flera år sedan vi umgicks sist men ändå så känns det som igår och jag är inte ett dugg nervös. Hon är en bra vän, helt enkelt! Vi ska förhoppningsvis brainstorma lite företagprylar (och London!) och jag tror att hon kommer hjälpa mig att inse vad jag ska satsa på i livet. Hon är oerhört strukturerad, framåt, lättlärd, positiv och allmänbildad - allt det jag skulle vilja vara med andra ord, hehe.

Nu ska jag fokusera lite på skolan och sedan så måste jag måla om naglarna. Den senaste lacket jag köpte från HM, "miss stone heart", ser groteskt ut när det väl sitter på naglarna - som om jag hade doppat fingrarna i cement, ungefär. Efter det ska jag planera nästa vecka med allt som har med jobb, träning och hundar att göra eftersom jag hatar att inte ha en plan inför varje dag. 



Drömde om min gamla 200 för någon natt sen. Ser det som ett tecken för att ta ett fetinglån för att köpa en fetingbil ;) Ser fram emot sommaren 2011.


RSS 2.0